Afsluitende oefenavond.

Tot grote vreugde van het bestuur stonden er maandagavond 22 leden op de stoep van ’t Haeren.

Op de stoep, want we mochten van Truus niet in onze bekende zaal! Die was toegewezen aan een andere vereniging!

Raadsels alom!

Totdat er een verlossend telefoontje kwam uit de speeltuin Roeffen Mart.

Allemaal daar verzamelen. En dat was maar goed ook. Het wemelde er van de slachtoffers!

De instructeurs verdeelde de groep in 7 werkgroepjes. Met een klembord gewapend gingen de groepjes de slachtoffers langs.

De laatste groep moest het slachtoffer behandelen. ’t Was maar goed at het een oefening was, anders had de ambulancedienst de handen en auto’s overvol gehad.

Ongeveer half 10 vertrok de hele groep naar ’t Haeren waar onder het genot van een drankje de instructrices vertelden wat er aan de hand was en hoe gewerkt had moeten worden.

Het was een zeer leerzame avond!

Comments are closed.