Activiteiten

EHBO is voor velen ook een hobby, naast het volgen van cursussen en herhalingslessen is het bij ons ook mogelijk om mee te helpen bij evenementen waarbij daadwerkelijk hulpverlening kan worden verleend. Zo kunt u de opgedane theorie op een goede en degelijke manier in de praktijk brengen. Onze vereniging zorgt voor de nodige materialen en begeleiding maar alleen door de vrijwillige en belangeloze inzet van onze leden kunnen wij ons als vereniging presenteren en onze hulp aanbieden waar dit nodig mocht zijn.

Evenementen waaraan onze vereniging deelneemt of waarbij wij onze diensten verlenen zijn onder meer:

• De jaarlijkse motorzegening in Grubbenvorst
  • Aspergemarkt op 1e pinksterdag
  • Diverse sporttoernooien

Voor iedereen is er wel een evenement dat hem of haar zal aanspreken. Evenementen worden meestal in meerdere dagdelen verdeeld, waarin de EHBO – er in teamverband worden ingedeeld. Met eventuele voorkeuren wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden. Voor materialen, drank en versnaperingen wordt gezorgd. Deelname aan een evenement kan als herhalingsles gelden.

Leden kunnen zich voor evenementen telefonisch of per E-mail opgeven bij Mirjam Douven.

Kijk ook op de speciale ledenpagina! De inlogcode is u toegezonden!

Organiseert u als vereniging of organisatie een activiteit en u wilt graag assistentie van de E.H.B.O. vereniging Grubbenvorst? Geen nood; wij kunnen dit voor u verzorgen.

Het enige wat u hoeft te doen, is tijdig, minimaal 6 weken van tevoren (het liefst nog eerder), contact opnemen met Mirjam Douven. Voor de gegevens klik hier om naar de contact pagina te gaan.

Assistenties IN Grubbenvorst  kost € 6.75 p.p. per uur. Er zijn altijd minimaal twee EHBO-ers noodzakelijk aanwezig.

Assistenties BUITEN Grubbenvorst € 8.75 p.p. per uur en extra km. kosten à € 0,28 p/km in overleg.

Standaard wordt de AED meegenomen. Kosten € 25,00 per dag. Bij grote evenementen is het mogelijk portofoons te huren voor € 25,00 per dag.

Bij commerciële activiteiten in en buiten Grubbenvorst zijn de kosten in overleg.

Een aanvraagformulier kunt u per mail opvragen ehbogrubbenvorst@gmail.com